Tes Salmonella

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

SaAg pouch

Mupangate
Akurat
Sensitivitas dhuwur (89,8%), kekhususan (96,3%) kabukten liwat 1047 uji klinis kanthi perjanjian 93,6% dibandhingake karo metode budaya.

Gampang mbukak
Prosedur siji langkah, ora dibutuhake katrampilan khusus.

Cepet
Mung dibutuhake 10 menit.
Panyimpenan suhu kamar

Spesifikasi
Sensitivitas 89,8%
Kekhususan 96,3%
Akurasi 93,6%
Tandha CE
Ukuran Kit = 20 tes
File: Manual / MSDS

PURWAKA
Salmonella minangka bakteri sing nyebabake salah sawijining enterik sing paling umum infeksi (usus) ing donya - Salmonellosis. Lan uga salah sawijining sing paling akehpenyakit umume bakterial umume kacarita (biasane rada kurang saka Infeksi Campylobacter). Theobald Smith, nemokake galur pertama Salmonella – Salmonella cholerae suis – ing taun 1885. Wiwit wektu iku, jumlah galur (sacara teknis diarani serotipe utawa serovar) Salmonella sing dingerteni nyebabake salmonellosis mundhak dadi luwih saka 2.300. Salmonella typhi, galur sing nyebabake demam tipus,umume ing negara berkembang sing mengaruhi udakara 12,5 yuta wong saben taun, Salmonella enterica serotype Typhimurium lan Salmonella enterica serotype Enteritidis uga asring dilaporake penyakit. Salmonella bisa nyebabaketelung jinis penyakit: gastroenteritis, demam tipus, lan bakteriemia. Diagnosis Salmonellosis kalebu isolasi bacilli lan demonstrasi antibodi. Isolasi bacilli mbutuhake wektu sing suwelan deteksi antibodi ora pati spesifik.

PRINSIP
Tes Salmonella Antigen Rapid ndeteksi Salmonella liwat visual interpretasi pangembangan warna ing jalur internal. Anti-salmonellaantibodi ora bisa obah ing wilayah test membran. Sajrone nyoba, ingspesimen bereaksi karo antibodi anti-salmonella sing digandhengake karo partikel warna lan precoated menyang pad konjugat. Campuran banjur pindhahliwat membran kanthi tumindak kapiler lan sesambungan karo reagen ing membran Yen ana salmonella ing spesimené, band warna bakalwujud ing wilayah test membran. Anane band warna ikinuduhake asil sing positif, dene anane nuduhake asil negatif. Ingmunculé band warna ing wilayah kontrol minangka kontrol prosedur, nuduhake manawa spesimen volume sing cocog wis ditambahake lan membran wicking wis kedadeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita