Candida Albicans

  • Candida Albicans

    Candida Albicans

    PURWAKA Kandidiasis vulvovaginal (WC) dianggep minangka salah sawijining penyebab paling umum saka gejala bawok. Kira-kira, 75% wanita bakal didiagnosis kena Candida paling ora sepisan sajrone urip. 40-50% wong kasebut bakal kena infeksi berulang lan 5% diramal bakal ngalami Candidiasis kronis. Kandidiasis luwih asring salah diagnosa tinimbang infeksi bawok liyane. Gejala WC kalebu: gatel akut, nyeri bawok, iritasi, ruam ing lambe njaba ...