Liyane

  • FOB Rapid Test

    Tes Cepet FOB

    PENGGUNAAN NTENDED StripStep® FOB Rapid Test Strip (Feces) minangka immunoassay visual sing cepet kanggo deteksi kualitatif hemoglobin manungsa ing spesimen feses manungsa. Kit iki dimaksudake kanggo digunakake minangka pitulung diagnosis diagnosis patologi gastrointestinal (gi) ngisor. PURWAKA Kanker kolorektal minangka salah sawijining kanker sing paling umum didiagnosis lan panyebab utama kematian kanker ing Amerika Serikat. Screening kanggo kanker kolorektal bisa uga nambah deteksi kanker ...
  • Fungal fluorescence staining solution

    Solusi pewarnaan fluoresensi jamur

    Jamur sing CethaTMSolusi pewarnaan fluoresensi jamur digunakake kanggo Identifikasi cepet macem-macem infeksi jamur ing spesimen klinis seger utawa beku manungsa, parafin utawa jaringan glikol methacrylate. Spesimen khas kalebu scraping, kuku lan rambut dermatofosis kayata tinea cruris, tinea manus lan pedis, tinea unguium, tinea capitis, tinea versicolor. Uga kalebu sputum, bronchoalveolar lavage (BAL), ngumbah bronkial, lan biopsi jaringan saka pasien infeksi jamur sing invasif.

     

  • Procalcitonin Test

    Tes Procalcitonin

    PENGGUNAAN INTENDED Tes StrongStep® Procalcitonin minangka tes imun-chromatographic cepet kanggo deteksi semi-kuantitatif Procalcitonin ing serum manungsa utawa plasma. Iki digunakake kanggo diagnosa lan ngontrol perawatan infeksi bakteri sing parah, lan sepsis. PURWAKA Procalcitonin (PCT) minangka protein cilik sing ngemot 116 residu asam amino kanthi bobot molekul udakara 13 kDa sing pisanan diterangake dening Moullec et al. ing taun 1984. PCT diproduksi biasane ing C-cel ...