Tes Cepet Fibronektin Fetal

  • Fetal Fibronectin Rapid Test Device

    Piranti Tes Cepet Fibronektin Fetal

    Piranti Uji Cepet Fetal Fibronectin 500160 Spesimen: Bahasa Swab: Versi Inggris: 01 Tanggal Efektif: 2015-05 Kanggo nggunakake diagnostik in vitro profesional. PENGGUNAAN NTENDED Tes PROMO StrongStep® minangka tes immunochromatographic sing ditafsir kanthi visual sing digunakake kanggo ndeteksi kualitatif fibronektin janin ing sekresi cervicovaginal. Anane fibronektin janin ing sekresi cervicovaginal antara 22 minggu, 0 dina lan 34 minggu, 6 dina kandungan yaiku ...