Kit Antigen SARS-CoV-2

  • SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test

    Tes Cepet Antigen SARS-CoV-2

    Piranti Sistem Biosafety Ganda kanggo Tes Antigen SARS-CoV-2 digunakake kanggo ndeteksi kualitatif novel coronavirus (SARS-CoV-2) antigen ing inti antigen Tenggorokan / Nasofaring ing vitro. Kit kasebut mung kudu digunakake minangka indikator tambahan utawa digunakake bebarengan karo deteksi asam nukleat ing diagnosis kasus COVID-19 sing dicurigai. Iki ora bisa digunakake minangka basis siji-sijine kanggo diagnosis lan pangecualian pasien pneumonitis sing kena infeksi virus coronavirus, lan ora cocog kanggo skrining populasi umum. Kit kasebut cocog banget kanggo digunakake kanggo skrining skala gedhe ing negara-negara lan wilayah ing ngendi wabah virus corona anyar nyebar kanthi cepet, lan kanggo diagnosis lan konfirmasi infeksi COVID-19.

    PENTING: PRODUK IKI KANGGO MUNGGU KANGGO NGGUNAKAN PROFESIONAL, ORA KANGGO NGUJI DIRI UTAWA NGUJI DI RUMAH!

  • Dual Biosafety System Device for SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test

    Piranti Sistem Biosafety Ganda kanggo Tes Cepet Antigen SARS-CoV-2

    Piranti Sistem Biosafety Ganda kanggo Tes Antigen SARS-CoV-2 digunakake kanggo ndeteksi kualitatif novel coronavirus (SARS-CoV-2) antigen ing inti antigen Tenggorokan / Nasofaring ing vitro. Kit kasebut mung kudu digunakake minangka indikator tambahan utawa digunakake bebarengan karo deteksi asam nukleat ing diagnosis kasus COVID-19 sing dicurigai. Iki ora bisa digunakake minangka basis siji-sijine kanggo diagnosis lan pangecualian pasien pneumonitis sing kena infeksi virus coronavirus, lan ora cocog kanggo skrining populasi umum. Kit kasebut cocog banget kanggo digunakake kanggo skrining skala gedhe ing negara-negara lan wilayah ing ngendi wabah virus corona anyar nyebar kanthi cepet, lan kanggo diagnosis lan konfirmasi infeksi COVID-19. Pengujian diwatesi kanggo laboratorium sing disertifikasi miturut peraturan panguwasa nasional utawa lokal.

  • System Device for SARS-CoV-2 & Influenza A/B Combo Antigen Rapid Test

    Piranti Sistem kanggo Tes Cepet Kombo Antigen SARS-CoV-2 & Influenza A / B

    Piranti Sistem StrongStep® kanggo SARS-CoV-2 & Influenza A / B Combo Antigen Rapid Test nggunakake tes aliran lateral kromatografi. Ana telung jalur ing piranti sing ndeteksi SARS-CoV-2, tipe influenza A lan tipe influenza B, antibodi konjugat Lateks (Lateks-Ab) sing cocog karo SARS-CoV-2 / Flu A / Flu B ora diuripake garing ing pungkasan saben strip membran nitroselulosa. Antibodi SARS-CoV-2 / Flu A / Flu B ikatan ing Zona Tes (T) lan Biotin-BSA ikatan ing Zona Kontrol (C) ing saben jalur. Nalika sampel ditambahake, migrasi kanthi difusi kapiler rehidrasi konjugat lateks. Yen ana ing conto, antigen SARS-CoV-2 / Flu A / Flu B bakal kaiket karo antibodi konjugasi paling sithik