Piranti Sistem Biosafety Ganda kanggo Tes Cepet Antigen SARS-CoV-2

Katrangan singkat:

Piranti Sistem Biosafety Ganda kanggo Tes Antigen SARS-CoV-2 digunakake kanggo ndeteksi kualitatif novel coronavirus (SARS-CoV-2) antigen ing inti antigen Tenggorokan / Nasofaring ing vitro. Kit kasebut mung kudu digunakake minangka indikator tambahan utawa digunakake bebarengan karo deteksi asam nukleat ing diagnosis kasus COVID-19 sing dicurigai. Iki ora bisa digunakake minangka basis siji-sijine kanggo diagnosis lan pangecualian pasien pneumonitis sing kena infeksi virus coronavirus, lan ora cocog kanggo skrining populasi umum. Kit kasebut cocog banget kanggo digunakake kanggo skrining skala gedhe ing negara-negara lan wilayah ing ngendi wabah virus corona anyar nyebar kanthi cepet, lan kanggo diagnosis lan konfirmasi infeksi COVID-19. Pengujian diwatesi kanggo laboratorium sing disertifikasi miturut peraturan panguwasa nasional utawa lokal.


Detail Produk

Tag Produk

Tes Cepet AntigenSStrongStep® SARS-CoV-2 minangka tes immunochromatographic sing cepet kanggo ndeteksi antigen COVID-19 menyang virus SARS-CoV-2 ing swap Tenggorokan / Nasofaring manungsa. Pengujian digunakake kanggo mbantu diagnosis COVID-19.

PENTING: PRODUK IKI KANGGO MUNGGU KANGGO NGGUNAKAN PROFESIONAL, ORA KANGGO NGUJI DIRI UTAWA NGUJI DI RUMAH!

Kanggo digunakake mung ing laboratorium klinis utawa tenaga kesehatan
Kanggo Gunakake Profesional Kesehatan Mung

Kanggo tes Midstream

Gawa komponen kit menyang suhu kamar sadurunge dites. Bukak kanthong lan copot piranti tes.
Sawise dibukak, piranti tes kudu digunakake langsung.
Tandhani piranti tes kanthi identitas pasien.
Bukak tutup piranti.
1. Lebokake swab menyang tabung, pecah swab kanthi breakpoint, supaya swab sing diconto dicelupake ing tabung lan buwang tongkat ndhuwur.
2. Meneng tutup piranti.
3. Pecah tongkat biru.
4. Luwih cetha remet tabung biru, priksa manawa kabeh cairan kasebut tumiba ing tabung ngisor.
5. Vorteks piranti kanthi kuat.
6. Balik kuwalik piranti, wenehi conto buffer pindhah menyang strip test.
7. Sijine piranti menyang workstation.
8. Ing pungkasan 15 menit waca asile. Sampel positif sing kuwat bisa uga dituduhake sadurunge.
Cathetan: Asil sawise 15 menit bisa uga ora akurat.

抗原笔型操作示意图

Watesan Tes
1. Isi kit iki digunakake kanggo deteksi kualitatif antigen SARS-CoV-2 saka swab tenggorokan lan swap nasofaring.
2. Tes iki ndeteksi sing bisa urip (langsung) lan ora bisa urip, SARS-CoV-2. Kinerja tes gumantung saka jumlah virus (antigen) ing sampel lan bisa uga ora ana gandhengane karo asil budaya virus sing ditindakake ing sampel sing padha.
3. Asil tes negatif bisa kedadeyan yen level antigen ing sampel ana ing sangisore watesan deteksi tes utawa yen sampel dikumpulake utawa ora diangkut kanthi ora bener.
4. Gagal ngetutake Prosedur Tes bisa mengaruhi kinerja tes lan / utawa mbatalake asil tes.
5. Asil tes kudu dievaluasi bebarengan karo data klinis liyane sing kasedhiya kanggo dokter.
6. Asil tes positif ora ngilangi infeksi co karo patogen liyane.
7. Asil tes negatif ora ditrapake kanggo infeksi virus utawa bakteri non-SARS liyane.
8. Asil negatif kudu dianggep presumptive lan dikonfirmasi kanthi uji coba molekul sing sah saka FDA, yen perlu, kanggo manajemen klinis, kalebu kontrol infeksi.
9. Rekomendasi stabilitas spesimen adhedhasar data stabilitas saka tes lan kinerja influenza bisa uga beda karo SARS-CoV-2. Pangguna kudu nyoba spesimen paling cepet sawise koleksi spesimen.
10. Sensitivitas kanggo tes RT-PCR ing diagnosis COVID-19 mung 50% -80% amarga kualitas sampel utawa titik wektu penyakit ora apik ing fase pulih, lsp. Sensitivitas Piranti Tes Cepet Antigen SARS-CoV-2 miturut teori murah amarga Metodologi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita