Babagan Kita

Nanjing Liming Bio-Products Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Liming Bio

Nanjing Liming Bio-products Co., Ltd. didegaké ing taun 2001, perusahaan kami wis spesialis ing ngembangake, manufaktur lan pemasaran tes kanthi cepet kanggo penyakit infeksi terutama STD. Kajaba saka ISO13485, meh kabeh produk ditandhani CE lan CFDA disetujoni. Produk wis ditampilake kinerja sing padha dibandhingake karo cara liyane (kalebu PCR utawa budaya) sing mbutuhake wektu lan larang banget. Nggunakake tes kanthi cepet, profesional uga pasien utawa kesehatan bisa ngirit luwih akeh wektu ngenteni amarga butuh wektu 10 menit.

Kita wis menehi perhatian banget marang proses jaminan kualitas lan manut aturan saiki kanggo piranti medis kanggo produksi, kontrol kualitas, panyimpenan, transportasi lan dhukungan teknis, nggawe produk bermutu kanggo nglayani para klien ing kabeh wilayah jagad

Bebarengan karo pandemi global COVID-19, negara-negara ing saindenging jagad iki ngupayakake diagnosis lan kontrol penyakit iki kanthi tepat wektu. Kita wis nyoba tes serologi lan molekul sing inovatif, sensitif banget lan spesifik kanggo nyoba COIVD-19.

Misi kita yaiku panyedhiya solusi POCT kanggo produk lan saiki digoleki maju bareng sampeyan nggawe gambar sing apik kanggo kesehatan manungsa.

Timeline Produk

Liming Bio
business teamwork - business men making a puzzle over a white background

2001

Perusahaan kasebut didegake lan dadi distributor Bio Merieux lan Alere

Product Timeline1

2008

Owahi menyang riset, pangembangan lan produksi independen IVD, lan entuk sertifikat registrasi 6 kelas III, Sertifikat Registrasi 1 kelas II lan sertifikat registrasi kelas I sing diterbitake dening administrasi Pangan lan Narkoba Negara

Product Timeline2

2019

Konstruksi platform teknologi deteksi molekul sing sukses

Product Timeline3

2020

Sukses nggawe kit tes radhang paru-paru coronavirus

Kasus Kerja Sama

Liming Bio

Dadi mitra pasokan jangka panjang reagen tes kolera cepet UNICEF lan nandatangani perjanjian kerja sama jangka panjang karo perusahaan kami