Penyakit infeksi

  • Bacterial vaginosis Test

    Tes vaginosis bakteri

    PENGGUNAAN KANGGO Piranti Uji Cepet Bakteri (Step®) Bakteri Uji Cepet dimaksudake kanggo ngukur ph bawok kanggo pitulung diagnosis diagnosis bakteriis Bakteri. PURWAKA Nilai pH bawok asam 3.8 nganti 4,5 minangka sarat dhasar kanggo fungsi optimal sistem awak dhewe kanggo nglindhungi tempek. Sistem iki kanthi efektif bisa nyegah kolonisasi patogen lan kedadeyan infeksi bawok. Perlindhungan sing paling penting lan alami tumrap ...
  • Candida Albicans

    Candida Albicans

    PURWAKA Kandidiasis vulvovaginal (WC) dianggep minangka salah sawijining penyebab paling umum saka gejala bawok. Kira-kira, 75% wanita bakal didiagnosis kena Candida paling ora sepisan sajrone urip. 40-50% wong kasebut bakal kena infeksi berulang lan 5% diramal bakal ngalami Candidiasis kronis. Kandidiasis luwih asring salah diagnosa tinimbang infeksi bawok liyane. Gejala WC kalebu: gatel akut, nyeri bawok, iritasi, ruam ing lambe njaba ...
  • Chlamydia & Neisseria gonorrhoeae

    Chlamydia & Neisseria gonorrhoeae

    PURWAKA Gonore yaiku penyakit nular seksual sing disebabake dening bakteri Neisseria gonorrhoeae. Gonorrhea minangka salah sawijining penyakit bakteri infeksi sing paling umum lan paling asring ditularake sajrone hubungan seksual, kalebu seks bawok, oral lan anal. Organisme penyebab bisa nginfeksi tenggorokan, ngasilake tenggorokan sing parah. Bisa nginfeksi anus lan rektum, ngasilake kahanan sing diarani proctitis. Karo wanita, bisa nginfeksi tempek, nyebabake gangguan ing saluran pembuangan (...
  • Chlamydia Antigen

    Antigen Chlamydia

    Tes cepet StrongStep® Chlamydia trachomatis minangka immunoassay aliran lateral sing cepet kanggo deteksi kualitatif antigen Chachydia trachomatis ing swab serviks uretra lan wanita. Keuntungan Sing dibutuhake lan cepet 15 menit dibutuhake, nyegah nunggu gemeter kanggo asil. Perawatan pas wektune Nilai prediksi sing dhuwur kanggo asil positif lan spesifisitas dhuwur nyuda risiko sekuel lan transmisi luwih lanjut. Gampang nggunakake prosedur One-, ora duwe katrampilan khusus utawa instru ...
  • Cryptococcal Antigen Test

    Tes Antigen Cryptococcal

    PENGGUNAAN KANGGO Piranti Tes Cepet Antigen Cryptococcal StrongStep® minangka tes imunechromatographic kanthi cepet kanggo ndeteksi antigen polisakarida kapsul kompleks spesies Cryptococcus (Cryptococcus neoformans lan Cryptococcus gattii) ing serum, plasma, getih kabeh lan cairan tulang belakang serebral (CSF). Tes iki minangka tes laboratorium panggunaan resep sing bisa mbantu diagnosis diagnosis cryptococcosis. PURWAKA Cryptococcosis disebabake dening loro spesies spesies Cryptococcus com ...
  • HSV 12 Antigen Test

    Tes Antigen HSV 12

    Pambuka HSV minangka envelope, virus sing ngemot DNA sacara morfologis padha karo anggota genus Herpesviridae. Rong jinis sing beda antigen diakoni, jinis 1 lan tipe sing ditemtokake 2. HSV tipe 1 lan 2 asring kena infeksi entheng saka rongga lisan , kulit, mripat lan alat kelamin, Infeksi sistem saraf pusat (meningoencephalitis) lan infeksi umum sing parah ing neonat pasien imunokompromis uga katon, sanajan ...
  • Neisseria gonorrhoeae

    Neisseria gonorrhoeae

    Tes cepet AntiStore® Neisseria gonorrhoeae Antigen minangka immunoassay aliran lateral sing cepet kanggo deteksi presumptive kualitatif Neisseria gonorrhoeae antigen ing sweter serviks uretra lan wanita. Keuntungan Sensitivitas Tinggi Akurat (97.5%) lan spesifisitas dhuwur (97,4%) miturut asil 1086 kasus uji klinis. Cepet Mung dibutuhake 15 menit. Prosedur Siji-langkah sing Cocog kanggo pangguna kanggo ndeteksi antigen kanthi langsung. Bebas peralatan Rumah sakit utawa klinik sing matesi sumber ...
  • Screening Test for Cervical Pre-cancer and Cancer

    Tes Skrining kanggo Pra-kanker serviks lan kanker

    PENGGUNAAN KANGGO Piranti Tes Cepet Antigen StrongStep® HPV 16/18 minangka immunoassay visual sing cepet kanggo deteksi presumptive kualitatif HPV 16/18 E6 & E7 oncoproteins ing spesimen swab serviks wanita. Kit iki ditrapake kanggo digunakake kanggo mbantu diagnosis diagnosa Pra-kanker serviks lan kanker. PURWAKA Ing negara-negara berkembang, kanker serviks minangka penyebab utama kematian wanita amarga kanker, amarga ora ana implementasi tes skrining pra-kanker serviks lan ...
  • Strep A Rapid Test

    Strep Tes Cepet

    PENGGUNAAN KANGGO Piranti Tes Cepet StrongStep® minangka immunoassay cepet kanggo deteksi kualitatif antigen Grup A Streptococcal (Group A Strep) saka spesimen swab tenggorokan minangka pitulung diagnosis diagnosis Group A Strep pharyngitis utawa kanggo konfirmasi budaya. PURWAKA Grup Beta-haemolytic B Streptococcus minangka panyebab utama infeksi pernafasan ndhuwur ing manungsa. Penyakit Grup A Streptococcal sing paling umum yaiku pharyngitis. Gejala kasebut, yen ora dirawat ...
  • Strep B Antigen Test

    Tes Antigen Strep B

    Uji Cepet antigen StrongStep® Strep B minangka immunoassay visual kanthi cepet kanggo deteksi kualitatif antigen Streptococcal Group B ing swab bawok wanita. Keuntungan Cepet Kurang saka 20 menit sing dibutuhake kanggo asil kasebut. Non-invasi Loro-lorone swab bawok lan serviks OK. Fleksibilitas Ora dibutuhake instrumen khusus. Suhu Penyimpanan Spesifikasi Sensitivitas 87,3% Kekhususan 99,4% Akurasi 97,5% CE ditandai Ukuran Kit = 20 kit File: Manual / MSDS ...
  • Trichomonas vaginalis

    Trichomonas bawok

    PENGGUNAAN KANGGO StrongStep® Trichomonas Vaginalis Antigen Rapid Test ditrapake kanggo deteksi kualitatif Trichomonas vaginalis (* Trichomonasw) antigen saka swab bawok. Kit iki ditrapake kanggo digunakake kanggo mbantu diagnosis diagnosis infeksi Trichomonas. PURWAKA Infeksi trichomonas tanggung jawab kanggo penyakit sing paling umum, non-virus (vaginitis utawa trichomoniasis) ing saindenging jagad. Trichomoniasis minangka panyebab utama morbiditas ing antarane kabeh pasien sing kena infeksi ...
  • Trichomonas vaginalis &Candida

    Trichomonas vaginalis & Candida

    Combo tes cepetStep® StrongStep® Trichomonas / Candida minangka immunoassay aliran lateral sing cepet kanggo deteksi presumptive kualitatif trichomonas vaginalis / candida albicans antigen saka swab bawok. Mupangate Cepet Mung dibutuhake 10 menit. Ngirit wektu lan biaya Siji tes kanggo rong penyakit kanthi swab tunggal. Deteksi simultan Mbedakake loro diseae kanthi beda. Pangguna-loropaken Kanthi gampang dileksanakake lan diinterpretasi dening kabeh personel perawatan kesehatan. Spesifikasi panyimpenan suhu kamar ...