Tes Rotavirus

  • Rotavirus Test

    Tes Rotavirus

    PURWAKA Rotavirus minangka agen sing paling umum sing tanggung jawab kanggo gastroenteritis akut, utamane kanggo bocah cilik. Panemuan ing taun 1973 lan hubungane karo gastro-enteritis bayi nggambarake kemajuan sing penting banget ing panelitian gastroenteritis sing ora disebabake infeksi bakteri akut. Rotavirus ditularake kanthi rute oral-feses kanthi wektu inkubasi 1-3 dina. Sanajan spesimen sing diklumpukake ing dina kaloro lan kaping lima saka penyakit iki cocog kanggo deteksi antigen ...