Tes Adenovirus

  • Adenovirus Test

    Tes Adenovirus

    PENGGUNAAN KANGGO Piranti Tes Rapid Adenovirus StrongStep® (Feces) minangka immunoassay visual kanthi cepet kanggo deteksi adenovirus kualitatif ing spesimen feses manungsa. Kit iki ditrapake kanggo digunakake kanggo mbantu diagnosis diagnosis infeksi adenovirus. PURWAKA Adenovirus enterik, utamane Ad40 lan Ad41, minangka panyebab utama diare ing bocah-bocah sing ngalami penyakit diare akut, mung nomer loro kanggo rotavirus. Penyakit diare akut minangka panyebab utama ...