Tes Salmonella

  • Salmonella  Test

    Tes Salmonella

    Keuntungan Sensitivitas Tinggi Akurat (89,8%), kekhususan (96,3%) kabukten liwat 1047 uji klinis kanthi kesepakatan 93,6% dibandhingake karo metode budaya. Prosedur Siji-langkah sing gampang ditindakake, ora dibutuhake katrampilan khusus. Cepet Mung dibutuhake 10 menit. Panyimpenan suhu kamar Spesifikasi Sensitivitas 89,8% Kekhususan 96,3% Akurasi 93,6% CE ditandai Ukuran Kit = 20 tes File: Manuals / MSDS Pambuka Salmonella minangka bakteri sing nyebabake salah sawijining infeksi enterik (usus) sing paling umum ing ...