Tes Cepet SARS-CoV-2 IgG / IgM

  • SARS-CoV-2 IgM/IgG Antibody Rapid Test

    Tes Cepet Antibodi IgM / IgG SARS-CoV-2

    Langkah Kuat®  Kit Tes Cepet Antibodi SARS-CoV-2 IgM / IgG digunakake kanggo ndeteksi kualitatif in vitro lan identifikasi penyakit SARS-CoV-2 antibodi coronavirus COVID-19 ing sampel serum / plasma / getih kabeh (kalebu getih vena lan getih prick driji) pasien sing dicurigai diagnosis infeksi bisa digunakake kanggo diagnosa wong sing gejala utawa asimtomatik sing kena infeksi akut lan tes molekuler utawa informasi klinis.

    Tes kasebut diwatesi ing AS kanggo distribusi menyang laboratorium sing disertifikasi dening CLIA kanggo nindakake tes kompleksitas sing dhuwur.

    Tes iki durung ditliti dening FDA.

    Asil negatif ora nyegah infeksi SARS-CoV-2 sing akut.

    Asil saka tes antibodi ora digunakake kanggo diagnosa utawa ngilangi infeksi SARS-CoV-2 sing akut.

    Asil positif bisa uga amarga infeksi biyen utawa saiki karo galur koronavirus non-SARS-CoV-2, kayata coronavirus HKU1, NL63, OC43, utawa 229E.