Informasi Produk

test

Kasedhiya macem-macem tes diagnostik.

Temokake luwih lengkap babagan saben tes nganggo paket produk ing ngisor iki.

Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Multiplex PCR Real-Time PCR Kit

Mesin q PCR kudu memenuhi syarat ing ngisor iki:
1. Pas 8 tabung PCR tabung volume 0,2 ml
2. Nduwe Luwih saka patang saluran deteksi:

Saluran

Bungah (nm)

Emisi (nm)

Pewarna Pra-Kalibrasi

1.

470

525

FAM, SYBR Ijo I

2

523

564

VIC, HEX, TET, JOE

3.

571

621

ROX, TEXAS-RED

4

630

670

CY5

Platform PCR:
7500 Sistem PCR-Wektu Nyata, Biorad CF96, Sistem Deteksi PCR Real-Time iCycler iQ ™, Stratagene Mx3000P, Mx3005P

Tes Cepet Antigen SARS-CoV-2

Tes Cepet Antibodi Igsgg SARS-CoV-2