Tes Antigen Cryptococcal

  • Cryptococcal Antigen Test

    Tes Antigen Cryptococcal

    PENGGUNAAN KANGGO Piranti Tes Cepet Antigen Cryptococcal StrongStep® minangka tes imunechromatographic kanthi cepet kanggo ndeteksi antigen polisakarida kapsul kompleks spesies Cryptococcus (Cryptococcus neoformans lan Cryptococcus gattii) ing serum, plasma, getih kabeh lan cairan tulang belakang serebral (CSF). Tes iki minangka tes laboratorium panggunaan resep sing bisa mbantu diagnosis diagnosis cryptococcosis. PURWAKA Cryptococcosis disebabake dening loro spesies spesies Cryptococcus com ...