Strep Tes Cepet

  • Strep A Rapid Test

    Strep Tes Cepet

    PENGGUNAAN KANGGO Piranti Tes Cepet StrongStep® minangka immunoassay cepet kanggo deteksi kualitatif antigen Grup A Streptococcal (Group A Strep) saka spesimen swab tenggorokan minangka pitulung diagnosis diagnosis Group A Strep pharyngitis utawa kanggo konfirmasi budaya. PURWAKA Grup Beta-haemolytic B Streptococcus minangka panyebab utama infeksi pernafasan ndhuwur ing manungsa. Penyakit Grup A Streptococcal sing paling umum yaiku pharyngitis. Gejala kasebut, yen ora dirawat ...