Giardia Lamblia

  • Giardia lamblia

    Giardia lamblia

    PENGGUNAAN KANGGO Piranti Tes Cepet Antigen Kuat (Feces) StrongStep® Giodeia minangka immunoassay visual kanthi cepet kanggo deteksi kualitatif, lambard Giardia ing spesimen feses manungsa. Kit iki ditrapake kanggo digunakake minangka diagnosis diagnosis infeksi lambard Giardia. PURWAKA Infeksi parasit tetep dadi masalah kesehatan sing serius banget ing saindenging jagad. Giardia lamblia minangka protozoa sing paling umum sing dingerteni tanggung jawab kanggo salah sawijining panyebab utama diare parah ing manungsa, ...