Tes Antigen Cryptococcal

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Cryptococcal Antigen Test5

Cryptococcal Antigen Test6

PENGGUNAAN KANGGO
Langkah Kuat® Piranti Tes Cepet Antigen Cryptococcal minangka tes imunekromatografi kanthi cepet kanggo ndeteksi polisakarida kapsul antigen saka kompleks spesies Cryptococcus (Cryptococcus neoformans lan Cryptococcus gattii) ing serum, plasma, getih kabeh lan cairan balung geger otak (CSF). Tes iki minangka tes laboratorium panggunaan resep sing bisa mbantudiagnosis kriptogosis.

PURWAKA
Cryptococcosis disebabake dening loro spesies ing kompleks spesies Cryptococcus (Cryptococcus neoformans lan Cryptococcus gattii). Individu sing cacatkekebalan sing dimediasi sel paling gedhe kena infeksi. Cryptococcosis minangka salah sawijininginfeksi oportunistik sing paling umum ing pasien AIDS. Deteksi sakaantigen cryptococcal ing serum lan CSF wis digunakake kanthi akeh sensitivitas dhuwur lan spesifisitas.

PRINSIP
Langkah Kuat® Piranti Uji Cepet Cryptococcal Antigen wis dirancang kanggo ndeteksi kompleks spesies Cryptococcus liwat interpretasi visual warna pangembangan ing jalur internal. Membran ora bisa obah karo antiAntibodi monoklonal Cryptococcal ing wilayah test. Sajrone tes, spesimen kasebutdiidini reaksi karo partikel warna anti-Cryptococcal monoklonal konjugat, sing precoated ing pad konjugasi tes. Campuran banjurgerakan ing membran kanthi tumindak kapiler, lan sesambungan karo reagen ing membran Yen cukup antigen Cryptococcal ing spesimen, warnaband bakal dibentuk ing wilayah test membran. Anane band warna ikinuduhake asil sing positif, dene anane nuduhake asil negatif. Penampilanpita warna ing wilayah kontrol minangka kontrol prosedur. Iki nuduhakevolume spesimen sing tepat wis ditambahake lan wicking membran kedaden

CEGAHAN
■ Kit iki mung digunakake kanggo diagnosis VITRO.
■ Kit iki mung digunakake kanggo PROFESIONAL.
■ Waca instruksi kanthi tliti sadurunge nindakake tes.
■ Produk iki ora ngemot bahan sumber manungsa.
■ Aja nggunakake konten kit sawise tanggal kadaluwarsa.
■ Nangani kabeh spesimen sing bisa nular.
■ Tindakake prosedur Lab standar lan pedoman biosafety kanggo nangani lan pembuangan materi sing bisa uga kena infeksi. Nalika prosedur tes yaikulengkap, buwang spesimen sawise autoclave ing paling sethithik 121 ℃ 20 men. Utawa, bisa uga diobati kanthi 0,5% Natrium Hypochloritenganti pirang-pirang jam sadurunge dibuwang.
■ Aja pipet reagen kanthi tutuk lan ora ngrokok utawa mangan nalika nindakake tes.
■ Nganggo sarung tangan sajrone prosedur.

Cryptococcal Antigen Test4
Cryptococcal Antigen Test2
Cryptococcal Antigen Test3
Cryptococcal Antigen Test7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk