Tes Cepet FOB

  • FOB Rapid Test

    Tes Cepet FOB

    PENGGUNAAN NTENDED StripStep® FOB Rapid Test Strip (Feces) minangka immunoassay visual sing cepet kanggo deteksi kualitatif hemoglobin manungsa ing spesimen feses manungsa. Kit iki dimaksudake kanggo digunakake minangka pitulung diagnosis diagnosis patologi gastrointestinal (gi) ngisor. PURWAKA Kanker kolorektal minangka salah sawijining kanker sing paling umum didiagnosis lan panyebab utama kematian kanker ing Amerika Serikat. Screening kanggo kanker kolorektal bisa uga nambah deteksi kanker ...