Solusi Noda Fluoresensi Jamur

  • Fungal fluorescence staining solution

    Solusi pewarnaan fluoresensi jamur

    Jamur sing CethaTMSolusi pewarnaan fluoresensi jamur digunakake kanggo Identifikasi cepet macem-macem infeksi jamur ing spesimen klinis seger utawa beku manungsa, parafin utawa jaringan glikol methacrylate. Spesimen khas kalebu scraping, kuku lan rambut dermatofosis kayata tinea cruris, tinea manus lan pedis, tinea unguium, tinea capitis, tinea versicolor. Uga kalebu sputum, bronchoalveolar lavage (BAL), ngumbah bronkial, lan biopsi jaringan saka pasien infeksi jamur sing invasif.