• SARS-CoV-2 Antigen kit1
  • SARS-CoV-2 Antigen kit
  • SARS-CoV-2 IgGIgM Rapid Test
StrongStep® SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test is a rapid immunochromatographic assay for the detection of COVID-19 antigen to SARS-CoV-2 virus in human Throat/Nasopharyngeal swab.

Tes Cepet Antigen SARS-CoV-2

Uji Cepet Antigen StrongStep® SARS-CoV-2 minangka tes immunochromatographic sing cepet kanggo ndeteksi antigen COVID-19 menyang virus SARS-CoV-2 ing swap Tenggorokan / Nasofaring manungsa.
This highly sensitive, ready-to-use PCR kit is available in lyophilized format (freeze-drying process) for long-term storage. The kit can be transported and stored at room temperature and is stable for one year.

Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Multiplex PCR Real-Time PCR Kit

Kit PCR sing siap sensitif iki wis siyap kasedhiya ing format limofil (proses pangatusan beku) kanggo panyimpenan jangka panjang. Kit kasebut bisa diangkut lan disimpen ing suhu ruangan lan stabil sajrone setaun.

PRODUK TERBARU KAMI

Babagan Kita

Nanjing Liming Bio-products Co., Ltd. didegaké ing taun 2001, perusahaan kami wis khusus nggawe, nggawe lan marketing tes cepet kanggo penyakit infèksius utamane STD. Loro saka ISO13485, meh kabeh produk ditandhani CE lan CFDA disetujoni. Produk wis ditampilake kinerja sing padha dibandhingake karo cara liyane (kalebu PCR utawa budaya) sing mbutuhake wektu lan larang banget. Nggunakake tes kanthi cepet, profesional uga pasien utawa kesehatan bisa ngirit luwih akeh wektu ngenteni amarga butuh wektu 10 menit.

Lengganan