Tes Cepet FOB

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

FOB-Rapid-Test1

Panganggone NTENDED
Langkah Kuat®FOB Rapid Test Strip (Feces) minangka immunoassay visual sing cepet kanggo deteksi presumptive kualitatif hemoglobin manungsa ing spesimen feses manungsa. Kit iki dimaksudake kanggo digunakake minangka pitulung diagnosis diagnosis patologi gastrointestinal (gi) ngisor.

PURWAKA
Kanker kolorektal minangka salah sawijining kanker sing paling umum didiagnosis lan panyebab utama kematian kanker ing Amerika Serikat. Screening kanggo kanker kolorektal bisa uga nambah deteksi kanker ing tahap wiwitan, mula nyuda kematian.
Tes FOB sing kasedhiya sadurunge komersial nggunakake tes guaiac, sing mbutuhake watesan diet khusus kanggo nyilikake asil negatif positif lan palsu sing salah. Strip Fob Rapid Test (Feces) dirancang khusus kanggo ndeteksi hemoglobin manungsa ing conto feses nggunakake metode Immunochemical, sing nambah kekhasan kanggo deteksi gastrointestinal ngisor. kelainan, kalebu kanker kolorektal lan adenoma.

PRINSIP
Strip Fob Rapid Test (Feces) wis dirancang kanggo ndeteksi hemoglobin manungsa liwat interpretasi visual pangembangan warna ing jalur internal. Membran kasebut ora bisa dipindhah karo antibodi hemoglobin anti-manungsa ing wilayah tes. Sajrone tes kasebut, spesimen kasebut diidini reaksi karo antibodi hemoglobin anti-manungsa warna konjugasi emas koloid, sing diprayogakake ing sampel pad. Campuran banjur obah ing membran kanthi tumindak kapiler, lan sesambungan karo reagen ing membran. Yen cukup hemoglobin manungsa ing spesimen, band warna bakal mbentuk ing wilayah test membran. Anane pita warna iki nuduhake asil sing positif, lan ora ana asil negatif. Penampilan pita warna ing wilayah kontrol minangka kontrol prosedur. Iki nuduhake manawa spesimen volume sing cocog wis ditambahake lan wicking membran wis kedadeyan.

CEGAHAN
■ Kanggo panggunaan diagnostik in vitro profesional.
■ Aja digunakake sawise tanggal kadaluwarsa sing dituduhake ing paket kasebut. Aja nggunakake tes yen kantong foil wis rusak. Aja nggunakake maneh tes.
■ Kit iki ngemot produk asale kewan. Pengetahuan asli babagan asal mula lan / utawa kahanan kewan kewan kasebut ora njamin babar pisan ora ana agen patogen sing bisa ditularake. Mula, disaranake supaya produk kasebut dianggep bisa uga kena infeksi, lan ditangani kanthi ngati-ati pancegahan keamanan (kayata, aja ngombe utawa nyedhot).
■ Aja spesimen kontaminasi silang nggunakake kontainer koleksi spesimen anyar kanggo saben spesimen sing dipikolehi.
■ Waca kabeh prosedur kasebut kanthi tliti sadurunge dites.
■ Aja mangan, ngombe utawa ngrokok ing wilayah sing ditrapake spesimen lan kit. Nangani kabeh spesimen kaya ngemot agen infeksi. Elinga pancegahan sing wis ditemtokake tumrap bebaya mikrobiologis sajrone prosedur kasebut lan tindakake prosedur standar kanggo mbuwang spesimen. Nganggo sandhangan protèktif kayata jas laboratorium, sarung tangan sing bisa dienggo lan nglindhungi mata nalika spesimen diuji.
■ Buffer pengenceran spesimené ngemot natrium azida, sing bisa nanggepi plumbing timah utawa tembaga kanggo mbentuk azida logam sing bisa mbledhos. Nalika mbuwang buffer encer spesimen utawa conto sing diekstraksi, kudu disiram nganggo banyu sing akeh banget kanggo nyegah penumpukan azide.
■ Aja ngganti utawa nyampur reagen saka macem-macem lot.
■ Asor lan suhu bisa mengaruhi asil.
■ Bahan pengujian sing digunakake kudu dibuwang miturut peraturan lokal.

FOB Rapid Test3
FOB-Rapid-Test2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk