Tes Vaginosis Bakteri

  • Bacterial vaginosis Test

    Tes vaginosis bakteri

    PENGGUNAAN KANGGO Piranti Uji Cepet Bakteri (Step®) Bakteri Uji Cepet dimaksudake kanggo ngukur ph bawok kanggo pitulung diagnosis diagnosis bakteriis Bakteri. PURWAKA Nilai pH bawok asam 3.8 nganti 4,5 minangka sarat dhasar kanggo fungsi optimal sistem awak dhewe kanggo nglindhungi tempek. Sistem iki kanthi efektif bisa nyegah kolonisasi patogen lan kedadeyan infeksi bawok. Perlindhungan sing paling penting lan alami tumrap ...