Trichomonas Vaginalis / Candida

  • Trichomonas vaginalis &Candida

    Trichomonas vaginalis & Candida

    Combo tes cepetStep® StrongStep® Trichomonas / Candida minangka immunoassay aliran lateral sing cepet kanggo deteksi presumptive kualitatif trichomonas vaginalis / candida albicans antigen saka swab bawok. Mupangate Cepet Mung dibutuhake 10 menit. Ngirit wektu lan biaya Siji tes kanggo rong penyakit kanthi swab tunggal. Deteksi simultan Mbedakake loro diseae kanthi beda. Pangguna-loropaken Kanthi gampang dileksanakake lan diinterpretasi dening kabeh personel perawatan kesehatan. Spesifikasi panyimpenan suhu kamar ...