Produk

  • Adenovirus Test

    Tes Adenovirus

    PENGGUNAAN KANGGO Piranti Tes Rapid Adenovirus StrongStep® (Feces) minangka immunoassay visual kanthi cepet kanggo deteksi adenovirus kualitatif ing spesimen feses manungsa. Kit iki ditrapake kanggo digunakake kanggo mbantu diagnosis diagnosis infeksi adenovirus. PURWAKA Adenovirus enterik, utamane Ad40 lan Ad41, minangka panyebab utama diare ing bocah-bocah sing ngalami penyakit diare akut, mung nomer loro kanggo rotavirus. Penyakit diare akut minangka panyebab utama ...
  • Giardia lamblia

    Giardia lamblia

    PENGGUNAAN KANGGO Piranti Tes Cepet Antigen Kuat (Feces) StrongStep® Giodeia minangka immunoassay visual kanthi cepet kanggo deteksi kualitatif, lambard Giardia ing spesimen feses manungsa. Kit iki ditrapake kanggo digunakake minangka diagnosis diagnosis infeksi lambard Giardia. PURWAKA Infeksi parasit tetep dadi masalah kesehatan sing serius banget ing saindenging jagad. Giardia lamblia minangka protozoa sing paling umum sing dingerteni tanggung jawab kanggo salah sawijining panyebab utama diare parah ing manungsa, ...
  • H. pylori Antigen Test

    Tes Antigen H. pylori

    Langkah kuat® H. pylori Antigen Rapid Test minangka immunoassay visual kanthi cepet kanggo deteksi kualitatif, antigen Helicobacter pylori karo feses manungsa minangka spesimen.

  • Rotavirus Test

    Tes Rotavirus

    PURWAKA Rotavirus minangka agen sing paling umum sing tanggung jawab kanggo gastroenteritis akut, utamane kanggo bocah cilik. Panemuan ing taun 1973 lan hubungane karo gastro-enteritis bayi nggambarake kemajuan sing penting banget ing panelitian gastroenteritis sing ora disebabake infeksi bakteri akut. Rotavirus ditularake kanthi rute oral-feses kanthi wektu inkubasi 1-3 dina. Sanajan spesimen sing diklumpukake ing dina kaloro lan kaping lima saka penyakit iki cocog kanggo deteksi antigen ...
  • Salmonella  Test

    Tes Salmonella

    Keuntungan Sensitivitas Tinggi Akurat (89,8%), kekhususan (96,3%) kabukten liwat 1047 uji klinis kanthi kesepakatan 93,6% dibandhingake karo metode budaya. Prosedur Siji-langkah sing gampang ditindakake, ora dibutuhake katrampilan khusus. Cepet Mung dibutuhake 10 menit. Panyimpenan suhu kamar Spesifikasi Sensitivitas 89,8% Kekhususan 96,3% Akurasi 93,6% CE ditandai Ukuran Kit = 20 tes File: Manuals / MSDS Pambuka Salmonella minangka bakteri sing nyebabake salah sawijining infeksi enterik (usus) sing paling umum ing ...
  • Vibrio cholerae O1 Test

    Tes O1 Vibrio cholerae

    PURWAKA Epidemi kolera, disebabake dening V.olerae serotype O1, terus dadi penyakit sing ngancurake banget pinunjul global ing akeh negara berkembang. Sacara klinis, kolera bisa uga kalebu saka kolonisasi asimtomatik nganti diare abot kanthi cairan sing gedhe, nyebabake dehidrasi, gangguan elektrolit, lan pati. V. cholerae O1 nyebabake diare sekresi iki kanthi kolonisasi usus cilik lan produksi racun kolera kuat, Amarga klinis lan epidemiologis ...
  • Vibrio cholerae O1-O139 Test

    Tes Vibrio cholerae O1-O139

    PURWAKA Epidemi kolera, disebabake dening V.olerae serotype O1 lan O139, terus dadi penyakit sing ngancurake banget pinunjul global ing akeh negara berkembang. Sacara klinis, kolera bisa uga kalebu saka kolonisasi asimtomatik nganti diare abot kanthi cairan sing gedhe, nyebabake dehidrasi, gangguan elektrolit, lan pati. V. cholerae O1 / O139 nyebabake diare sekresi iki kanthi kolonisasi usus cilik lan produksi racun kolera sing kuat, Amarga klinis lan ...
  • Bacterial vaginosis Test

    Tes vaginosis bakteri

    PENGGUNAAN KANGGO Piranti Uji Cepet Bakteri (Step®) Bakteri Uji Cepet dimaksudake kanggo ngukur ph bawok kanggo pitulung diagnosis diagnosis bakteriis Bakteri. PURWAKA Nilai pH bawok asam 3.8 nganti 4,5 minangka sarat dhasar kanggo fungsi optimal sistem awak dhewe kanggo nglindhungi tempek. Sistem iki kanthi efektif bisa nyegah kolonisasi patogen lan kedadeyan infeksi bawok. Perlindhungan sing paling penting lan alami tumrap ...
  • Candida Albicans

    Candida Albicans

    PURWAKA Kandidiasis vulvovaginal (WC) dianggep minangka salah sawijining penyebab paling umum saka gejala bawok. Kira-kira, 75% wanita bakal didiagnosis kena Candida paling ora sepisan sajrone urip. 40-50% wong kasebut bakal kena infeksi berulang lan 5% diramal bakal ngalami Candidiasis kronis. Kandidiasis luwih asring salah diagnosa tinimbang infeksi bawok liyane. Gejala WC kalebu: gatel akut, nyeri bawok, iritasi, ruam ing lambe njaba ...
  • Chlamydia & Neisseria gonorrhoeae

    Chlamydia & Neisseria gonorrhoeae

    PURWAKA Gonore yaiku penyakit nular seksual sing disebabake dening bakteri Neisseria gonorrhoeae. Gonorrhea minangka salah sawijining penyakit bakteri infeksi sing paling umum lan paling asring ditularake sajrone hubungan seksual, kalebu seks bawok, oral lan anal. Organisme penyebab bisa nginfeksi tenggorokan, ngasilake tenggorokan sing parah. Bisa nginfeksi anus lan rektum, ngasilake kahanan sing diarani proctitis. Karo wanita, bisa nginfeksi tempek, nyebabake gangguan ing saluran pembuangan (...
  • Chlamydia Antigen

    Antigen Chlamydia

    Tes cepet StrongStep® Chlamydia trachomatis minangka immunoassay aliran lateral sing cepet kanggo deteksi kualitatif antigen Chachydia trachomatis ing swab serviks uretra lan wanita. Keuntungan Sing dibutuhake lan cepet 15 menit dibutuhake, nyegah nunggu gemeter kanggo asil. Perawatan pas wektune Nilai prediksi sing dhuwur kanggo asil positif lan spesifisitas dhuwur nyuda risiko sekuel lan transmisi luwih lanjut. Gampang nggunakake prosedur One-, ora duwe katrampilan khusus utawa instru ...
  • Cryptococcal Antigen Test

    Tes Antigen Cryptococcal

    PENGGUNAAN KANGGO Piranti Tes Cepet Antigen Cryptococcal StrongStep® minangka tes imunechromatographic kanthi cepet kanggo ndeteksi antigen polisakarida kapsul kompleks spesies Cryptococcus (Cryptococcus neoformans lan Cryptococcus gattii) ing serum, plasma, getih kabeh lan cairan tulang belakang serebral (CSF). Tes iki minangka tes laboratorium panggunaan resep sing bisa mbantu diagnosis diagnosis cryptococcosis. PURWAKA Cryptococcosis disebabake dening loro spesies spesies Cryptococcus com ...