Tes Skrining Kanggo Pra-kanker serviks lan kanker

  • Screening Test for Cervical Pre-cancer and Cancer

    Tes Skrining kanggo Pra-kanker serviks lan kanker

    PENGGUNAAN KANGGO Piranti Tes Cepet Antigen StrongStep® HPV 16/18 minangka immunoassay visual sing cepet kanggo deteksi presumptive kualitatif HPV 16/18 E6 & E7 oncoproteins ing spesimen swab serviks wanita. Kit iki ditrapake kanggo digunakake kanggo mbantu diagnosis diagnosa Pra-kanker serviks lan kanker. PURWAKA Ing negara-negara berkembang, kanker serviks minangka penyebab utama kematian wanita amarga kanker, amarga ora ana implementasi tes skrining pra-kanker serviks lan ...