SARS-CoV-2 RT-PCR

  • Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Multiplex Real-Time PCR Kit

    Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Multiplex PCR Real-Time PCR Kit

    Novel coronavirus minangka virus RNA, sing kasusun saka protein lan asam nukleat. Virus kasebut nyerang awak inang (manungsa), mlebu sel liwat reseptor ACE2 sing gegandhengan karo situs sing naleni, lan nurun ing sel inang, nyebabake sistem kekebalan awak manungsa nanggapi penjajah asing lan ngasilake antibodi spesifik. Mula, asam nukleat vial lan antigen, lan antibodi spesifik tumrap coronavirus novel sacara teoritis bisa digunakake minangka biomarker spesifik kanggo ndeteksi coronavirus anyar. Kanggo deteksi asam nukleat, teknologi RT-PCR sing paling umum digunakake.

    Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Multiplex PCR Real-Time PC dimaksudake kanggo digunakake kanggo ndeteksi kualitatif RNA virus SARS_CoV-2 sing diekstrak saka swab nasofaring, swab orofaring, sputum lan BALF saka pasien sing ana gandhengane karo FDA / CE Sistem ekstraksi IVD lan platform PCR sing wis ditemtokake ing ndhuwur.

    Kit kasebut ditrapake kanggo digunakake dening personel terlatih laboratorium