Tes Procalcitonin

  • Procalcitonin Test

    Tes Procalcitonin

    PENGGUNAAN INTENDED Tes StrongStep® Procalcitonin minangka tes imun-chromatographic cepet kanggo deteksi semi-kuantitatif Procalcitonin ing serum manungsa utawa plasma. Iki digunakake kanggo diagnosa lan ngontrol perawatan infeksi bakteri sing parah, lan sepsis. PURWAKA Procalcitonin (PCT) minangka protein cilik sing ngemot 116 residu asam amino kanthi bobot molekul udakara 13 kDa sing pisanan diterangake dening Moullec et al. ing taun 1984. PCT diproduksi biasane ing C-cel ...