Antigen Chlamydia

  • Chlamydia Antigen

    Antigen Chlamydia

    Tes cepet StrongStep® Chlamydia trachomatis minangka immunoassay aliran lateral sing cepet kanggo deteksi kualitatif antigen Chachydia trachomatis ing swab serviks uretra lan wanita. Keuntungan Sing dibutuhake lan cepet 15 menit dibutuhake, nyegah nunggu gemeter kanggo asil. Perawatan pas wektune Nilai prediksi sing dhuwur kanggo asil positif lan spesifisitas dhuwur nyuda risiko sekuel lan transmisi luwih lanjut. Gampang nggunakake prosedur One-, ora duwe katrampilan khusus utawa instru ...