Neisseria Gonorrhoeae

  • Neisseria gonorrhoeae

    Neisseria gonorrhoeae

    Tes cepet AntiStore® Neisseria gonorrhoeae Antigen minangka immunoassay aliran lateral sing cepet kanggo deteksi presumptive kualitatif Neisseria gonorrhoeae antigen ing sweter serviks uretra lan wanita. Keuntungan Sensitivitas Tinggi Akurat (97.5%) lan spesifisitas dhuwur (97,4%) miturut asil 1086 kasus uji klinis. Cepet Mung dibutuhake 15 menit. Prosedur Siji-langkah sing Cocog kanggo pangguna kanggo ndeteksi antigen kanthi langsung. Bebas peralatan Rumah sakit utawa klinik sing matesi sumber ...