Tes Antigen Strep B

  • Strep B Antigen Test

    Tes Antigen Strep B

    Uji Cepet antigen StrongStep® Strep B minangka immunoassay visual kanthi cepet kanggo deteksi kualitatif antigen Streptococcal Group B ing swab bawok wanita. Keuntungan Cepet Kurang saka 20 menit sing dibutuhake kanggo asil kasebut. Non-invasi Loro-lorone swab bawok lan serviks OK. Fleksibilitas Ora dibutuhake instrumen khusus. Suhu Penyimpanan Spesifikasi Sensitivitas 87,3% Kekhususan 99,4% Akurasi 97,5% CE ditandai Ukuran Kit = 20 kit File: Manual / MSDS ...