Tes Cepet Antigen SARS-CoV-2

Katrangan singkat:

Piranti Sistem Biosafety Ganda kanggo Tes Antigen SARS-CoV-2 digunakake kanggo ndeteksi kualitatif novel coronavirus (SARS-CoV-2) antigen ing inti antigen Tenggorokan / Nasofaring ing vitro. Kit kasebut mung kudu digunakake minangka indikator tambahan utawa digunakake bebarengan karo deteksi asam nukleat ing diagnosis kasus COVID-19 sing dicurigai. Iki ora bisa digunakake minangka basis siji-sijine kanggo diagnosis lan pangecualian pasien pneumonitis sing kena infeksi virus coronavirus, lan ora cocog kanggo skrining populasi umum. Kit kasebut cocog banget kanggo digunakake kanggo skrining skala gedhe ing negara-negara lan wilayah ing ngendi wabah virus corona anyar nyebar kanthi cepet, lan kanggo diagnosis lan konfirmasi infeksi COVID-19.

PENTING: PRODUK IKI KANGGO MUNGGU KANGGO NGGUNAKAN PROFESIONAL, ORA KANGGO NGUJI DIRI UTAWA NGUJI DI RUMAH!


Detail Produk

Tag Produk

PENGGUNAAN KANGGO
TheStrongStep®Tes Cepet Antigen SARS-CoV-2 minangka tes immunochromatographic sing cepet kanggo ndeteksi antigen COVID-19 menyang virus SARS-CoV-2 ing swap Tenggorokan / Nasofaring manungsa. Pengujian digunakake minangka asan ing diagnosis COVID-19.

PURWAKA
Novel coronavirus kalebu ing us genus. COVID-19 minangka penyakit infeksi ambegan akut. Umume masarakat rentan. Saiki, pasien sing kena infeksi virus coronavirus minangka sumber infeksi utama; wong sing kena infeksi asimtomatik uga bisa dadi sumber infeksi. Adhedhasar investigasi epidemiologis saiki, periode inkubasi yaiku 1 nganti 14 dina, umume 3 nganti 7 dina. Manifestasi utama kalebu demam, lemes lan batuk garing. Hidung irung, irung runny, tenggorokan, myalgia lan diare ditemokake ing sawetara kasus.

PRINSIP
Langkah Kuat®Tes Antigen SARS-CoV-2 nggunakake piranti tes aliran lateral kromatografi kanthi format kaset. Antibodi konjugat lateks (Lateks-Ab) sing cocog karo SARS- CoV-2 diuripake garing ing pungkasan strip membran nitrocellulose. Antibodi SARS-CoV-2 ikatan ing Zona Tes (T) lan Biotin-BSA ikatan ing Zona Kontrol (C). Nalika sampel ditambahake, migrasi kanthi difusi kapiler rehidrasi konjugat lateks. Yen ana ing conto, antigen SARS-CoV- 2 bakal kaiket karo partikel antibodi sing paling sithik. Partikel kasebut bakal terus bermigrasi ing jalur nganti Zona Tes (T) sing dicekel dening antibodi SARS-CoV-2 sing ngasilake garis abang sing katon. Yen ora ana antigen anti- SARS-CoV-2, ora bakal ana garis abang ing Zona Tes (T). Konjugate streptavidin bakal terus migrasi dhewe nganti dijupuk ing Zona Kontrol (C) dening Biotin-BSA agregat ing baris, sing nuduhake validitas tes.

KOMPONEN KIT

20 Piranti tes sing dikemas kanthi individu

Saben piranti ngemot strip kanthi konjugat warna lan reagen reaktif sing wis disebar ing réaksi sing cocog.

2 Wadah Buffer Ekstraksi

0,1 M Garam buffer fosfat (P8S) lan 0,02% natrium azida.

20 tabung ekstraksi

Kanggo nggunakake spesimen spesimen.

1 Workstation

Papan kanggo nyekel bokor buffer lan tabung.

1 Lebokake paket

Kanggo instruksi operasi.

MATERI DIPERLUKAN Nanging ORA Kasedhiya

Timer Kanggo nggunakake wektu. 
Tekak tenggorokan / nasofaring Kanggo koleksi spesimen

CEGAHAN
Kit iki mung digunakake ing diagnosis VITRO. 
Kit iki mung Kanggo Gunakake Profesional Kedokteran. 
Waca instruksi kanthi tliti sadurunge nindakake tes.
Produk iki ora ngemot bahan sumber manungsa.
Aja nggunakake konten kit sawise tanggal kadaluwarsa.
Nangani kabeh spesimen sing bisa nular.
Tindakake prosedur Lab standar lan pedoman biosafety kanggo nangani lan mbuwang materi sing bisa uga infeksi. Yen prosedur tes wis rampung, buwang spesimen sawise autoclave ing suhu 121 ℃ paling ora 20 menit. Utawa, bisa uga diobati kanthi 0,5% Natrium Hypochlorite patang jam sadurunge dibuwang.
Aja pipet kanthi reagen kanthi tutuk lan ora ngrokok utawa mangan nalika nindakake tes.
Nganggo sarung tangan sajrone prosedur iki.

Panyimpenan lan Stabilitas
Kantong sing ditutup ing test kit bisa disimpen ing antarane 2- 30 ℃ sajrone umure rak kaya sing dituduhake ing kantong.

KOLEKSI lan PENYIMPANAN KHUSUS
Sample Swab Nasopharyngeal: Penting, supaya bisa njupuk sekresi paling akeh. Mula, kanggo nglumpukake sampel Swab Nasopharyngeal, lebokake Swab steril kanthi tliti ing bolongan irung sing nyedhiyakake sekresi sing paling akeh nalika inspeksi visual. Tutup Swab ing cedhak lantai septum irung nalika alon-alon push Swab menyang nasofaring posterior. Puter Swab kaping pirang-pirang. Gosokan Tenggorokan: Teken ilat nganggo bilah utawa sendok. Nalika nggosok tenggorokan, ati-ati supaya ora kena ing ilat, sisih utawa ndhuwur cangkeme nganggo Swab. Gosok Swab ing sisih mburi tenggorokan, ing amandel lan ing wilayah liyane sing ana abang, radhang utawa nanah. Gunakake swab tip rayon kanggo nglumpukake spesimen. Aja nggunakake kalsium alginat, katun utawa swab poros kayu.
Disaranake spesimen swab diproses sanalika bisa ditindakake sawise dikoleksi. Swab bisa ditahan ing tabung utawa garing plastik sing resik lan garing nganti 72 jam ing suhu ruangan (15 ° C nganti 30 ° C), utawa digawe adhem (2 ° C nganti 8 ° C) sadurunge diolah.

PROSEDUR
Nggawa tes, spesimen, buffer lan / utawa kontrol menyang suhu kamar (15-30 ° C) sadurunge digunakake.
1. Selehake tabung Ekstraksi sing resik ing area sing wis ditemtokake ing workstation. Tambahake 10 tetes Buffer Ekstraksi menyang tabung ekstraksi.
2. Lebokake spesimen swab menyang tabung. Nyampur solusi kanthi kuat kanthi muter pasukan swab kanthi kebak ing sisih tabung paling ora sepuluh kali (nalika dicelupake). Asil paling apik nalika spesimen kasebut dicampur kanthi kuat ing larutan kasebut. Wenehi swab kanggo rendhem ing Buffer Ekstraksi sak menit sadurunge Langkah sabanjure.
3. Cetha cairan sabisa saka swab kanthi mencubit ing sisih tabung ekstraksi fleksibel nalika swab kasebut dicopot. Paling ora 1/2 solusi sampel buffer kudu tetep ing tabung kanggo kedadeyan migrasi kapiler sing cukup. Lebokake tutup menyang tabung sing diekstraksi. Buang swab ing wadhah sampah biohazard sing cocog.
4. Spesimen sing diekstrak bisa tetep ing suhu ruangan sajrone 60 menit tanpa mengaruhi asil tes. 
5. Copot tes kasebut saka kanthong sing wis ditutup, lan pasang ing permukaan sing resik. Tandhani piranti kanthi identifikasi pasien utawa kontrol. Kanggo entuk asil sing paling apik, tes kasebut kudu dilakoni sajrone sakjam. 
6. Tambahake 3 tetes (udakara 100 µL) saka conto sing diekstrak saka Tabung Ekstraksi menyang conto sampel ing kaset uji. Aja kejebak gelembung udara ing spesimen kasebut (S), lan aja nyelehake solusi ing jendela pengamatan. Nalika tes wiwit bisa digunakake, sampeyan bakal weruh warna pindhah ing membran.
7. Ngenteni band warna katon. Asil kasebut kudu diwaca ing 15 menit.

Aja interpretasi asil sawise 20 menit. Buang tabung test lan Kaset Tes ing wadhah sampah biohazard sing cocog.

details

INTERPRETASI ASIL

ASIL POSITIFSARS-CoV-2 Antigen kit-details1 Rong band warna katon sajrone 15menit. Siji band warna katon ing Zona Kontrol (C) lan band warna liyane katon ing Zona Tes (T). Asil tes positif lan valid. Ora preduli sepele band warna sing katon ing Zona Tes (T), asil tes kudu dianggep minangka asil positif.
ASIL NEGATIFSARS-CoV-2 Antigen kit-details2 Siji band warna katon ing Zona Kontrol (C) sajrone 15 menit. Ora ana band warna ing Zona Tes (T). Asil tes negatif lan valid.
ASIL INVALIDSARS-CoV-2 Antigen kit-details3 Ora ana band warna ing Zona Kontrol (C) sajrone 15 menit. Asil tes ora valid. Baleni tes nganggo piranti tes anyar.

Watesan Tes
1. Tes kasebut yaiku kanggo deteksi kualitatif antigen anti-SARS-CoV-2 ing sampel swab Tenggorokan / Nasofaring manungsa lan dosis sing ora nuduhake jumlah antigen.
2. Tes kasebut mung digunakake kanggo diagnosis diagnostik.
3. Kaya ing kabeh tes diagnostik, diagnosis klinis definitif ora adhedhasar asil tes siji, nanging luwih becik digawe sawise kabeh temuan klinis wis dievaluasi, utamane konjungsi karo tes PCS SARS-CoV-2. 4. Sensitivitas kanggo tes RT-PCR ing diagnosis COVID-19 mung 30% -80% amarga kualitas sampel utawa titik wektu penyakit ora apik ing fase pulih, lsp. Sensitivitas Piranti Tes Cepet Antigen SARS-CoV-2 miturut teori murah amarga Metodologi.

GLOSARI Simbol

SARS-CoV-2 Antigen kit-details4

Nanjing Liming Bio-Products Co., Ltd.
No 12 Huayuan Road, Nanjing, Jiangsu, 210042 PR China.
Telp: +86 (25) 85288506
Fax: (0086) 25 85476387
E-mail: sales@limingbio.com
Situs web: www.limingbio.com
Dhukungan teknis: poct_tech@limingbio.com

Kemasan produk

Product packaging6
Product packaging7
Product packaging4
Product packaging5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita