Tes Volrio Cholerae O1 / O139

  • Vibrio cholerae O1-O139 Test

    Tes Vibrio cholerae O1-O139

    PURWAKA Epidemi kolera, disebabake dening V.olerae serotype O1 lan O139, terus dadi penyakit sing ngancurake banget pinunjul global ing akeh negara berkembang. Sacara klinis, kolera bisa uga kalebu saka kolonisasi asimtomatik nganti diare abot kanthi cairan sing gedhe, nyebabake dehidrasi, gangguan elektrolit, lan pati. V. cholerae O1 / O139 nyebabake diare sekresi iki kanthi kolonisasi usus cilik lan produksi racun kolera sing kuat, Amarga klinis lan ...