Penyakit Gastroenteritik

  • Adenovirus Test

    Tes Adenovirus

    PENGGUNAAN KANGGO Piranti Tes Rapid Adenovirus StrongStep® (Feces) minangka immunoassay visual kanthi cepet kanggo deteksi adenovirus kualitatif ing spesimen feses manungsa. Kit iki ditrapake kanggo digunakake kanggo mbantu diagnosis diagnosis infeksi adenovirus. PURWAKA Adenovirus enterik, utamane Ad40 lan Ad41, minangka panyebab utama diare ing bocah-bocah sing ngalami penyakit diare akut, mung nomer loro kanggo rotavirus. Penyakit diare akut minangka panyebab utama ...
  • Giardia lamblia

    Giardia lamblia

    PENGGUNAAN KANGGO Piranti Tes Cepet Antigen Kuat (Feces) StrongStep® Giodeia minangka immunoassay visual kanthi cepet kanggo deteksi kualitatif, lambard Giardia ing spesimen feses manungsa. Kit iki ditrapake kanggo digunakake minangka diagnosis diagnosis infeksi lambard Giardia. PURWAKA Infeksi parasit tetep dadi masalah kesehatan sing serius banget ing saindenging jagad. Giardia lamblia minangka protozoa sing paling umum sing dingerteni tanggung jawab kanggo salah sawijining panyebab utama diare parah ing manungsa, ...
  • H. pylori Antigen Test

    Tes Antigen H. pylori

    Langkah kuat® H. pylori Antigen Rapid Test minangka immunoassay visual kanthi cepet kanggo deteksi kualitatif, antigen Helicobacter pylori karo feses manungsa minangka spesimen.

  • Rotavirus Test

    Tes Rotavirus

    PURWAKA Rotavirus minangka agen sing paling umum sing tanggung jawab kanggo gastroenteritis akut, utamane kanggo bocah cilik. Panemuan ing taun 1973 lan hubungane karo gastro-enteritis bayi nggambarake kemajuan sing penting banget ing panelitian gastroenteritis sing ora disebabake infeksi bakteri akut. Rotavirus ditularake kanthi rute oral-feses kanthi wektu inkubasi 1-3 dina. Sanajan spesimen sing diklumpukake ing dina kaloro lan kaping lima saka penyakit iki cocog kanggo deteksi antigen ...
  • Salmonella  Test

    Tes Salmonella

    Keuntungan Sensitivitas Tinggi Akurat (89,8%), kekhususan (96,3%) kabukten liwat 1047 uji klinis kanthi kesepakatan 93,6% dibandhingake karo metode budaya. Prosedur Siji-langkah sing gampang ditindakake, ora dibutuhake katrampilan khusus. Cepet Mung dibutuhake 10 menit. Panyimpenan suhu kamar Spesifikasi Sensitivitas 89,8% Kekhususan 96,3% Akurasi 93,6% CE ditandai Ukuran Kit = 20 tes File: Manuals / MSDS Pambuka Salmonella minangka bakteri sing nyebabake salah sawijining infeksi enterik (usus) sing paling umum ing ...
  • Vibrio cholerae O1 Test

    Tes O1 Vibrio cholerae

    PURWAKA Epidemi kolera, disebabake dening V.olerae serotype O1, terus dadi penyakit sing ngancurake banget pinunjul global ing akeh negara berkembang. Sacara klinis, kolera bisa uga kalebu saka kolonisasi asimtomatik nganti diare abot kanthi cairan sing gedhe, nyebabake dehidrasi, gangguan elektrolit, lan pati. V. cholerae O1 nyebabake diare sekresi iki kanthi kolonisasi usus cilik lan produksi racun kolera kuat, Amarga klinis lan epidemiologis ...
  • Vibrio cholerae O1-O139 Test

    Tes Vibrio cholerae O1-O139

    PURWAKA Epidemi kolera, disebabake dening V.olerae serotype O1 lan O139, terus dadi penyakit sing ngancurake banget pinunjul global ing akeh negara berkembang. Sacara klinis, kolera bisa uga kalebu saka kolonisasi asimtomatik nganti diare abot kanthi cairan sing gedhe, nyebabake dehidrasi, gangguan elektrolit, lan pati. V. cholerae O1 / O139 nyebabake diare sekresi iki kanthi kolonisasi usus cilik lan produksi racun kolera sing kuat, Amarga klinis lan ...
  • H. pylori Antibody Test

    Tes Antibodi H. pylori

    Langkah Kuat®Piranti Tes Cepet H. pylori Antibody Antibodi (Serum / Serum / Plasma) minangka immunoassay visual kanthi cepet kanggo deteksi kualitatif saka antibodi IgM lan IgG tartamtu kanggo Helicobacter pylori ing spesimen getih, serum, utawa plasma manungsa. Kit iki ditrapake kanggo digunakake kanggo mbantu diagnosis diagnosis infeksi H. pylori.