COVID-19

  • Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Multiplex Real-Time PCR Kit

    Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Multiplex PCR Real-Time PCR Kit

    Novel coronavirus minangka virus RNA, sing kasusun saka protein lan asam nukleat. Virus kasebut nyerang awak inang (manungsa), mlebu sel liwat reseptor ACE2 sing gegandhengan karo situs sing naleni, lan nurun ing sel inang, nyebabake sistem kekebalan awak manungsa nanggapi penjajah asing lan ngasilake antibodi spesifik. Mula, asam nukleat vial lan antigen, lan antibodi spesifik tumrap coronavirus novel sacara teoritis bisa digunakake minangka biomarker spesifik kanggo ndeteksi coronavirus anyar. Kanggo deteksi asam nukleat, teknologi RT-PCR sing paling umum digunakake.

    Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Multiplex PCR Real-Time PC dimaksudake kanggo digunakake kanggo ndeteksi kualitatif RNA virus SARS_CoV-2 sing diekstrak saka swab nasofaring, swab orofaring, sputum lan BALF saka pasien sing ana gandhengane karo FDA / CE Sistem ekstraksi IVD lan platform PCR sing wis ditemtokake ing ndhuwur.

    Kit kasebut ditrapake kanggo digunakake dening personel terlatih laboratorium

  • SARS-CoV-2 IgM/IgG Antibody Rapid Test

    Tes Cepet Antibodi IgM / IgG SARS-CoV-2

    Langkah Kuat®  Kit Tes Cepet Antibodi SARS-CoV-2 IgM / IgG digunakake kanggo ndeteksi kualitatif in vitro lan identifikasi penyakit SARS-CoV-2 antibodi coronavirus COVID-19 ing sampel serum / plasma / getih kabeh (kalebu getih vena lan getih prick driji) pasien sing dicurigai diagnosis infeksi bisa digunakake kanggo diagnosa wong sing gejala utawa asimtomatik sing kena infeksi akut lan tes molekuler utawa informasi klinis.

    Tes kasebut diwatesi ing AS kanggo distribusi menyang laboratorium sing disertifikasi dening CLIA kanggo nindakake tes kompleksitas sing dhuwur.

    Tes iki durung ditliti dening FDA.

    Asil negatif ora nyegah infeksi SARS-CoV-2 sing akut.

    Asil saka tes antibodi ora digunakake kanggo diagnosa utawa ngilangi infeksi SARS-CoV-2 sing akut.

    Asil positif bisa uga amarga infeksi biyen utawa saiki karo galur koronavirus non-SARS-CoV-2, kayata coronavirus HKU1, NL63, OC43, utawa 229E.

  • SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test

    Tes Cepet Antigen SARS-CoV-2

    Piranti Sistem Biosafety Ganda kanggo Tes Antigen SARS-CoV-2 digunakake kanggo ndeteksi kualitatif novel coronavirus (SARS-CoV-2) antigen ing inti antigen Tenggorokan / Nasofaring ing vitro. Kit kasebut mung kudu digunakake minangka indikator tambahan utawa digunakake bebarengan karo deteksi asam nukleat ing diagnosis kasus COVID-19 sing dicurigai. Iki ora bisa digunakake minangka basis siji-sijine kanggo diagnosis lan pangecualian pasien pneumonitis sing kena infeksi virus coronavirus, lan ora cocog kanggo skrining populasi umum. Kit kasebut cocog banget kanggo digunakake kanggo skrining skala gedhe ing negara-negara lan wilayah ing ngendi wabah virus corona anyar nyebar kanthi cepet, lan kanggo diagnosis lan konfirmasi infeksi COVID-19.

    PENTING: PRODUK IKI KANGGO MUNGGU KANGGO NGGUNAKAN PROFESIONAL, ORA KANGGO NGUJI DIRI UTAWA NGUJI DI RUMAH!

  • Dual Biosafety System Device for SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test

    Piranti Sistem Biosafety Ganda kanggo Tes Cepet Antigen SARS-CoV-2

    Piranti Sistem Biosafety Ganda kanggo Tes Antigen SARS-CoV-2 digunakake kanggo ndeteksi kualitatif novel coronavirus (SARS-CoV-2) antigen ing inti antigen Tenggorokan / Nasofaring ing vitro. Kit kasebut mung kudu digunakake minangka indikator tambahan utawa digunakake bebarengan karo deteksi asam nukleat ing diagnosis kasus COVID-19 sing dicurigai. Iki ora bisa digunakake minangka basis siji-sijine kanggo diagnosis lan pangecualian pasien pneumonitis sing kena infeksi virus coronavirus, lan ora cocog kanggo skrining populasi umum. Kit kasebut cocog banget kanggo digunakake kanggo skrining skala gedhe ing negara-negara lan wilayah ing ngendi wabah virus corona anyar nyebar kanthi cepet, lan kanggo diagnosis lan konfirmasi infeksi COVID-19. Pengujian diwatesi kanggo laboratorium sing disertifikasi miturut peraturan panguwasa nasional utawa lokal.