Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Multiplex PCR Real-Time PCR Kit

Katrangan singkat:

Novel coronavirus minangka virus RNA, sing kasusun saka protein lan asam nukleat. Virus kasebut nyerang awak inang (manungsa), mlebu sel liwat reseptor ACE2 sing gegandhengan karo situs sing naleni, lan nurun ing sel inang, nyebabake sistem kekebalan awak manungsa nanggapi penjajah asing lan ngasilake antibodi spesifik. Mula, asam nukleat vial lan antigen, lan antibodi spesifik tumrap coronavirus novel sacara teoritis bisa digunakake minangka biomarker spesifik kanggo ndeteksi coronavirus anyar. Kanggo deteksi asam nukleat, teknologi RT-PCR sing paling umum digunakake.

Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Multiplex PCR Real-Time PC dimaksudake kanggo digunakake kanggo ndeteksi kualitatif RNA virus SARS_CoV-2 sing diekstrak saka swab nasofaring, swab orofaring, sputum lan BALF saka pasien sing ana gandhengane karo FDA / CE Sistem ekstraksi IVD lan platform PCR sing wis ditemtokake ing ndhuwur.

Kit kasebut ditrapake kanggo digunakake dening personel terlatih laboratorium


Detail Produk

Tag Produk

Kit PCR sing siap sensitif iki wis siyap kasedhiya ing format limofil (proses pangatusan beku) kanggo panyimpenan jangka panjang. Kit kasebut bisa diangkut lan disimpen ing suhu ruangan lan stabil sajrone setaun. Saben tabung premix ngemot kabeh reagen sing dibutuhake kanggo amplifikasi PCR, kalebu Reverse-transcriptase, Taq polimerase, primer, probe, lan substrat dNTPs. Mung butuh nambah banyu sulingan 13ul lan template RNA sing diekstrak 5ul, mula bisa mbukak lan diperkuat ing instrumen PCR.

Mesin qPCR kudu memenuhi syarat ing ngisor iki:
1. Pas 8 tabung PCR tabung volume 0,2 ml
2. Nduwe Luwih saka patang saluran deteksi:

Saluran

Bungah (nm)

Emisi (nm)

Pewarna Pra-Kalibrasi

1.

470

525

FAM, SYBR Ijo I

2

523

564

VIC, HEX, TET, JOE

3.

571

621

ROX, TEXAS-RED

4

630

670

CY5

Platform PCR:
7500 Sistem PCR-Wektu Nyata, Biorad CF96, Sistem Deteksi PCR Real-Time iCycler iQ ™, Stratagene Mx3000P, Mx3005P

Kesulitan transportasi rantai adhem saka reaksi deteksi asam nukleat Novel Coronavirus
Nalika reagen deteksi asam nukleat konvensional diangkut ing jarak sing adoh, panyimpenan lan transportasi rantai adhem (-20 ± 5) ℃ dibutuhake kanggo njamin bioaktif enzim ing reagen tetep aktif. Kanggo mesthekake yen suhu wis tekan standar, dibutuhake pirang-pirang kilogram es garing kanggo saben kothak reagen uji asam nukleat sanajan kurang saka 50g, nanging mung suwene rong utawa telung dina. Ing perspektif praktik industri, bobot nyata saka réagen sing ditanggepi dening pabrikan kurang saka 10% (utawa luwih murah tinimbang nilai iki) wadhah kasebut. Umume bobot saka es garing, bungkus es lan kothak umpluk, mula ongkos transportasi larang banget.

Ing wulan Maret 2020, COVID-19 wiwit pecah ing skala gedhe ing luar negeri, lan permintaan kanggo reaksi deteksi asam nukleat Novel Coronavirus mundhak sacara dramatis. Sanajan regane larang regane ing rantai kadhemen, umume produsen isih bisa nampa amarga akeh lan bathi sing akeh.

Nanging, kanthi ningkatake kabijakan ekspor nasional kanggo produk anti-pandemi, uga upgrade kontrol nasional tumrap aliran masarakat lan logistik, ana perpanjangan lan kahanan sing durung mesthi ing wektu transportasi reagen, sing nyebabake masalah produk sing disebabake dening transportasi. Wektu transportasi sing luwih dawa (wektu transportasi udakara setengah wulan asring banget) nyebabake asring gagal produk nalika produk tekan klien. Iki nyebabake masalah akeh reagen asam nukleat sing ngekspor.

Teknologi Lyophilized kanggo reagen PCR mbantu transportasi reagen deteksi asam nukleon Coronavirus ing saindenging jagad

Reagen PCR limofil bisa diangkut lan disimpen ing suhu kamar, sing ora mung bisa nyuda biaya transportasi, nanging uga bisa ngindhari masalah kualitas sing disebabake proses transportasi. Mula, lyophilizing reagen minangka cara paling apik kanggo ngatasi masalah transportasi ekspor.

Lyofilisasi nyakup solusi beku menyang negara sing padhet, lan banjur sublimat lan misahake uap banyu ing kahanan vakum. Solute garing tetep ing wadhah kanthi komposisi lan aktivitas sing padha. Dibandhingake karo reagen cair konvensional, deteksi asam nukleofon Novel Coronavirus lyophilized lengkap sing diprodhuksi dening Liming Bio nduweni sipat kaya ing ngisor iki:

Stabilitas panas sing kuat banget: bisa kanthi perawatan mandheg 56 ℃ suwene 60 dina, lan morfologi lan kinerja reagen tetep ora owah.
Panyimpenan lan transportasi suhu normal: ora prelu rantai adhem, ora prelu disimpen ing suhu sithik sadurunge dibedol, uculake ruangan sing adhem.
Siap digunakake: lyophilizing kabeh komponen, ora prelu konfigurasi sistem, supaya ora ilang komponen sing duwe viskositas kaya enzim.
Target multiplex ing sak tabung: target deteksi kalebu gen ORF1ab coronavirus anyar, gen N, gen S kanggo ngindhari genovariasi virus. Kanggo nyuda negatif palsu, gen RNase P manungsa digunakake minangka kontrol internal, supaya bisa nyukupi kebutuhan klinis kontrol kualitas sampel.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita