Trichomonas Vaginalis

  • Trichomonas vaginalis

    Trichomonas bawok

    PENGGUNAAN KANGGO StrongStep® Trichomonas Vaginalis Antigen Rapid Test ditrapake kanggo deteksi kualitatif Trichomonas vaginalis (* Trichomonasw) antigen saka swab bawok. Kit iki ditrapake kanggo digunakake kanggo mbantu diagnosis diagnosis infeksi Trichomonas. PURWAKA Infeksi trichomonas tanggung jawab kanggo penyakit sing paling umum, non-virus (vaginitis utawa trichomoniasis) ing saindenging jagad. Trichomoniasis minangka panyebab utama morbiditas ing antarane kabeh pasien sing kena infeksi ...