Kasuburan & Kandhutan

  • PROM Rapid Test Device

    Piranti Tes Cepet PROM

    Piranti Tes Cepet PROM 500150 Spesimen: Bahasa Swab: Versi Inggris: 01 Tanggal Efektif: 2015-05 Kanggo nggunakake diagnostik in vitro profesional wae. PENGGUNAAN INTENDED Tes PROMO StrongStep® minangka tes immunochromatographic kualitatif sing ditapsirake kanggo ndeteksi IGFBP-1 saka cairan amniotik ing sekresi bawok nalika meteng. Tes iki kanggo panggunaan profesional kanggo mbantu diagnosa pecah membran janin (ROM) ing wanita hamil. PURWAKA The concentra ...
  • Fetal Fibronectin Rapid Test Device

    Piranti Tes Cepet Fibronektin Fetal

    Piranti Uji Cepet Fetal Fibronectin 500160 Spesimen: Bahasa Swab: Versi Inggris: 01 Tanggal Efektif: 2015-05 Kanggo nggunakake diagnostik in vitro profesional. PENGGUNAAN NTENDED Tes PROMO StrongStep® minangka tes immunochromatographic sing ditafsir kanthi visual sing digunakake kanggo ndeteksi kualitatif fibronektin janin ing sekresi cervicovaginal. Anane fibronektin janin ing sekresi cervicovaginal antara 22 minggu, 0 dina lan 34 minggu, 6 dina kandungan yaiku ...